Motoriikkaryhmä 2-4 -vuotiaat (liikkumisessa haasteita)

Home Kurssit Motoriikkaryhmä 2-4 -vuotiaat (liikkumisessa haasteita)

Perheliikuntaa 2-4 -vuotiaille!

Motoriikkaryhmä on suunnattu lapsille, jotka tarvitsevat tavanomaista enemmän huomiota, tukea ja harjaantumista motoriikassa. Ryhmä on tarkoitettu erityisesti niille lapsille, joilla on liikkumisessa haasteita esimerkiksi kömpelyyttä tai arkuutta, jonka vuoksi huoltajat saattavat pohtia, että pärjääkö lapsi ns. tavallisessa liikuntaryhmässä.

Motoriikkaryhmän tunneilla lapsi pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä huoltajansa kanssa. Perheliikunnan tavoitteena on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti liikuntaa apuvälineenä käyttäen. Tavoitteena on tarjota lapsille positiivisia liikuntakokemuksia, jotka tukevat lapsen perusliikkumistaitoja, kehontuntemusta ja omaehtoista liikuntaa. Tarkoituksena on aktiivisten yhdessäolomuotojen tarjoaminen sekä virikkeiden antaminen myös itsenäiseen liikkumiseen kotona ja lähiympäristössä.

Keskeisellä sijalla tunneilla on leikinomaisuus, onnistumisen kokemukset, luovuus sekä lapsen itseluottamuksen kehittyminen. Perheliikunnassa lapset ovat keskenään tasavertaisia ja keskinäistä kilpailua sekä suoritusten vertailua ei käytetä. Osallistuminen toimintaan tapahtuu ilman pakkoa ja suorituspaineita.

Ryhmää ohjaavat ihanat ja ammattitaitoiset lasten fysioterapeutit Kaisa Saarinen ja Heidi Mäenpää

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA 🙂

Lisätietoja ryhmää koskien saat info@tempputenavat.fi

 

  • Ikäryhmä 2-4 -vuotiaat
  • Kurssin kesto Tunnin kesto
  • Kuljetus 45min.
  • Paikka Friisilä, Espoo
190€ / 14krt
Ilmoittaudu mukaan!
Jaettu