Yritys

Home Yritys
Iloinen tervehdys kaksostytöiltä Piialta ja Tiinalta!
Syksyllä 2016 aloittanut TemppuTenavat on vauhdikas, riemukas ja erittäin monipuolinen liikuntaleikkikoulu 3-7 vuotiaille lapsille.

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus valita myös kursseja, joissa pääsee muun liikunnan lisäksi totuttautumaan veteen ja harjoittelemaan uinnin ensiaskelia.

Oma innostuksemme urheiluun starttasi jo pieninä satujumpasta.

  • Tätä seurasi pitkä SM-tason kilpaura telinevoimistelussa. Telinevoimistelun jälkeen pomppasimme puomilta altaaseen. SM-tason uintiura jatkui niin ikään pitkään.
  • Uintiuran päätyttyä urheilu seurasi meitä valmennustehtävissä.
  • 17 vuoden urheilu-ura telinevoimistelussa ja uinnissa sekä pitkä valmennusura lasten ja nuorten parissa ovat nyt TemppuTenavien toiminnan perusta.
Meille on erityisen tärkeää, että liikunta on hauskaa.

Ohjattua ja turvallista liikuntaa

  • Innostaa lapsia liikkumaan monipuolisesti maalla ja vedessä
  • Kehittää lapsen perusmotorisia taitoja
  • Parantaa kehon tuntemusta ja hallintaa
  • Luoda onnistumisen elämyksiä ja sitä kautta oppia nauttimaan liikunnasta heti pienestä pitäen
  • Oppia toimimaan yksin ja ryhmässä

Haluamme jakaa osaamisemme

SM-tason telinevoimistelu ja uintiura sekä pitkä valmennusura lasten ja nuorten parissa ovat TemppuTenavien toiminnan perusta ja laadukkaan ohjauksen tae.

Intohimosta liikuntaan

On selvää, että liikunta on aina ollut intohimomme ja nykyään liikunta kuuluu joka päiväiseen elämäämme lenkkeilyn, uinnin ja jumpan muodossa.

Meille on erityisen tärkeää, että liikunta on hauskaa ja että lapset pääset nauttimaan sen tuomasta ilosta yhdessä ikätovereidensa kanssa. Toimintamme on ohjattua ja turvallista liikuntaa.

Äidit opettavat

Meistä molemmista tuli äitejä 2015 ihanalle pienelle pojalle sekä tytölle ja siinä ehkä se viimeinen kipinä omalle yritykselle. Haluamme, että jokainen pieni liikkuja alkaisi harrastamaan liikuntaa heti pienestä pitäen ja kokea sitä liikunnan riemua ja iloa, joka jatkuisi läpi elämän.

Vanhemmat suosittelevat
Antti Jokela
Jusan isä

Olemme tutustuneet TemppuTenavien uimaopetukseen, ja hauska ja innostava opetusmenetelmä teki vaikutuksen. Osaavat ohjaajat saivat aikaan myös tuloksia. Suosittelen lämpimästi.

Anna-Lisa Larsson
Anetten äiti

TenavaJumpan menetelmät ovat mukaansatempaavia ja liikunnan riemu on tunneilla käsinkosketeltavaa. Tiina ja Pia ohjaavat tunteja varmoin ottein. Erityiskiitos ajanmukaisista liikuntatiloista.

Nyt kaikki mukaan ratkiriemukkaaseen joukkoomme TemppuTenaviin!
Meillä lapset pääsevät harrastamaan monipuolisesti liikuntaa ja lapsilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua kursseille, jotka sisältävät uintitunteja.
Jaettu